Overslaan en naar de inhoud gaan

Programma

De ABC-formule

De ABC-formule duurt twee uur per training. Enkele keren per week bieden we ook een verkort programma van één uur aan, waarbij de breintraining bestaat uit een cognitieve training. De groepssessies starten op meerdere momenten van iedere werkdag. Medewerkers kunnen zich hier gemakkelijk via onze website voor inschrijven. De ervaring leert dat bij minimaal drie maanden training de vooruitgang van de vitaliteit het grootste is.

Heb je al een abonnement bij ons?

Als je al een abonnement hebt bij De Vitaliteitsfabriek kun je inloggen bij GroupIT om ons actuele programma te bekijken. Daar zie je actueel wat er per dag gaande is en heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor groepen.

Drie fases

Hier zie je een indicatie van hoe ons twee uur durend programma er elke dag uitziet. De starttijden zijn dagelijks van 9.30 uur, 12.30 uur en 15.00 uur.

We doorlopen deze onderdelen aan de hand van ons ABC'tje: activatie, breintraining en consolidatie. Voor meer informatie over deze fases kun je kijken op de pagina Onze aanpak.
 

Activatie

Even de hartslag omhoog

In het eerste half uur zetten we je fysiek aan met onder andere High Intensity Interval Training (HIIT).

Breintraining

Ook je brein kun je trainen

In dit middenblok van ongeveer een uur zetten we je brein hard aan het werk door middel van Virtual Reality en verschillende cognitieve taken.

Consolidatie

En nu lekker tot rust komen

Kom het laaste half uur tot rust in de consolidatiefase door middel van onder andere binaural beats, bodyrelax, VRelax en de Somnox slaaprobot.