Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwijzers

Wachten is zonde!

Tegenwoordig duurt het soms even voordat cliënten gezien kunnen worden voor een intake of behandeling. Onze ervaring is dat als mensen op een wachtlijst komen, ze ook daadwerkelijk gaan ‘wachten’. Dit is natuurlijk zonde!

Daarom bieden wij uw cliënten aan om, in de periode dat ze moeten wachten, samen met ons in actie te komen. En dit kan in De Vitaliteitsfabriek.  

In De Vitaliteitsfabriek, een initiatief van Maarsingh en van Steijn, samen met andere GGZ aanbieders binnen Friesland (onder andere Kien en GGZ Friesland), kunnen uw cliënten elke dag terecht om aan hun vitaliteit te werken. Uit onderzoek blijkt dat het verhogen van de vitaliteit ertoe bijdraagt dat psychische klachten verminderen.

De Vitaliteitsfabriek is gesitueerd in het centrum van Leeuwarden (Zaailand 100b). Hier kunnen uw cliënten meteen laagdrempelig aan de slag met diverse programma’s gebaseerd op vijf belangrijke pijlers: 

  • Fysieke activiteiten; sport en spel (individueel en groepsaanbod);
  • Gezonde voeding;
  • Mindset op stress;  
  • Slaap- en rustpatronen;  
  • Verbinding/sociale connecties.  

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoe De Vitaliteitsfabriek aan zou kunnen sluiten op uw cliënten en hun zorgvraag? Neem dan contact met ons op.

Contact
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
Uw bericht is verzonden.